Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

НОВИНИ

Безжична комуникационна система за повърхността M100 G.Divers - Ocean Reef

Производител : Ocean Reef
Тегло : 0.000 кг.

Цена:1185.00 лв.
Промо цена:1059.00 лв.

Брой:
Описание :

Безжична комуникационна система за повърхността Ocean Reef M100 G.Divers
M100 G.Divers е преносима комуникационна за система за повърхността, която осигурява двустранна връзка между екипа на повърхността и водолаза
Компактна комуникационна система за повърхността, която може да се носи на колана на оператора
Това е високотехнологично, компактно и лесно за употреба устройство. Тази системата е създадена, за да отговори на изискванията за комуникация с водолазите и за да се избегне носенето на скъпо, трудно за използавне и тежко комуникационно оборудване. Размерът на основния модул е колкото кутия от цигари. Модулът е снабден с бутон PTТ (Push to Talk) „натисни и говори” и с конектор за слушалки и микрофон. Устройството се включва, когато слушалките и микрофон са свързани към него.
Устройството се изключва автоматично, когато слушалките и микрофон са отстранени от него.
Преобразувателен кабел с дължина 10 метра се свързва към основният модул и се спуска във водата. Операторът може да контролира дълбочината на сондата.
Kомуникационна система за повърхността M100 G.Divers работи на един канал и използва 9V сменяема алкална батерия с автономност от около 9 часа.
Обхват на работа е около 200 метра
Kомуникационна система M100 G.Divers е в комплект със следните компоненти:
Кабел за сондата - 10 метра
Комбинация - Слушалки/Микрофон.