Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

Първа степен H-75P - Halcyon

Производител : Halcyon
Тегло : 0.750 кг.

Цена: 495.00 лв..

Брой:
Описание :

 

HalcyonH-75Pпредлага много функции, които осигуряват постоянно подаване на въздух с производителност, която се нарежда сред най-добрите в нашата индустрия.

Стабилното, средно налягане осигурява прецизно подаване на въздух до втората степен. Това означава че ще изпитате забележителна лекота на дишане по време на гмуркане в каквото и да е среда, без значение от налягането в бутилката и температурата на водата. Тази сложна технология, е сред най-добрите в индустриятаи Ви предлага да получите най-доброто от гмуркането.

Въздушния балансиран поток, чрез бутало осигурява  оптимално количество въздух към втората степен, оставайки незасегнат от промените на налягането в бутилката.

Леки и отзивчиви компоненти създават бързи корекции на дишането при всякакви условия, температура и налягането в бутилката.

Насладете се на регулатора осигуряващ най-плавното дишане, независимо дали се намирате на финала на екстремно гмуркане в пещера или в кристално чисти води.

5 порта за ниско налягане с въртяща се глава позволяваща Ви да персонализирате завъртането на маркуча за по голям комфорт. Шарнирното съединение на Halcyonс 360 градуса на въртене с висок поток гарантира възможно най- добро подаване на въздух с до 15%повече от другите портове за ниско налягане

Два противоположни порта за високо налягане Ви позволяват да изберете накъде на насочите вашия манометър.  Повечето водолази държат манометъра от ляво но Halcyon H-75P позволява гъвкавост при всяка конфигурация избрана от вас. Тези опции осигуряват свобода при подкрепа на персонализирани и напреднали конфигурации.

300 бара DIN- най-сигурната първа степен. Нашите DINсистеми са съвместими с голям спектър на преобразуватели YOKE.

Съвместима с 40%Нитрокс, направо изваждате от кутията и отивате да се гмуркате с нея без никакви допълнителни настройки и проблеми. Съберете вашата система, анализирайте газа и отивайте да се гмуркате. Предлагаме кислородно почистени комплекти за обновяване за H-75P така че може да се наслаждавате на тези невероятни възможности използваики първата степен при всичките Ви деко бутилки.