Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

Подводен металотърсач UWM 30 - Secon

Производител : Secon
Тегло : 0.000 кг.

Цена: 2099.00 лв..

Брой:
Описание :

Подводен металотърсач Secon UWM 30
Произведен в Германия
Диапазон на откриване за монети – 25 / 30 см
При големи обекти диапазонът се увеличава
Отрива цветни и черни метали
Високо ниво на засичане в сладка и солена вода
Предназначен за професионална употреба
Автоматично балансиране
Автоматична корекция на странични смущения
Здрав водоустойчив дизайн
Дигитална пулс-индукционна PI технология
Лесен за употреба

Металдетекторът UWM30 e по-високо технологичната версия на UWM20. Голям обхват на засичане, голяма обла търсеща глава, здрава конструкция и ергономичен дизайн, това са част от основните характеристики на новия UWМ30 металдетектор. Неговите функции се базират на метода Пулс-Индукция (PI), който е разработен от германския инженер Клаус Колани през 1960 година.

Начин на работа:
PI метода е съществено приимущество в солена вода, където страничните паразитни смущения са особено силни, този метод е известен също и като ехо метод. Кратките електромагнитни импулси предизвикват вихрови токове в металните обекти, което води до магнитен отговор от тяхна страна, като ефекта при Пинг-Понг. Основният пулс излъчван от детектора “рефлектира” от търсения обект и се регистрира от търсещата глава, която го предава към електрониката на детектора, тя пък от своя страна го преобразува в аларма за разкриване. UWM 30 има външна аларма-вибрация, която предупреждава за откриване на обект. Елетрониката PI се контролира от микро процесори. След като се включи дедектора, неговата електроника провежда авто балансиране и го адаптира към електрическата среда. Това означава, че смущенията причинени от солената вода или минерализирана земя са отменени в рамките на физичните лимити. Състоянието на батерията се следи от микропроцесори. Вибриращи пулсове през определен интервал показват, че батерията е за смяна.
Настройката на устройството се извършва след включването му. Това трябва да се прави на място без наличието на метали. Работата с устройството не повлиява по никакъв начин концентрацията на водолаза при търсене на обекти. В зависимост от целта при търсене, чувствителността може да бъде увеличена чрез завъртане на копче, намиращо се над търсещата глава. Благодарение на статичния режим на работа, обектите могат да бъдат локализирани по много прецизен начин. Според геометрията на обекта и големината на обхвата на сигнала Вие можете да си направите правилно заключение относно размера и местонахождението на металния обект след като натрупате малко опит.

Конструктивни характеристики:
Механичната конструкция на детектора е здрава и херметизирана. Тествана е на 7 бара ( 60 м). Електрониката и отделението за батериите са разположени в дръжката на металдетектора. Бутоните ON и OFFмогат да се заключват. Овалния дизаин на металдетектора осигурява по-голямо удобство при употреба и по лесно локализиране на предметите

Технически данни:
Батерия тип суха – 1 х 9V
Време на работа с една суха батерия - приблизително 6.5 часа
Акумулаторна батерия – 1 х 9V
Време на работа с акумулаторна батерия - приблизително 3 часа
Температурен диапазон – от -10 С до +55 C
Обща дължина -725 мм
Дължина на дръжката – 365 мм
Тегло заедно с батерията - 1100 гр

Съдържание при доставка:
Търсеща глава
Кръгъл модул с вградена електроника и отделение за батерии
Батерия 9 V – 1 брой
Чанта за транспортиране
Инструкции за работа