Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

Водолазен регулатор MK25/A700 Black Tech - Scubapro

Производител : Scubapro
Тегло : 0.950 кг.

Цена: 1480.00 лв..

Брой:
Описание :

Комбинацията първа степен MK25 с втора степен А700 прави регулатор с ултра висок въздушен поток за максимална ефективност при гмуркане във всякакви условия.
Scubapro е синоним на бутално-контролирани първи степени. МК25 подчертава това наследство с множество патентовани елементи и изключително стабилно междинно налягане, за точно и постоянно подаване на въздух.
Scubapro въведе иновации в А700. Новата версия Black Tech е не просто най-красивия регулатор, но и изключително надежден. Името идва от цвета на регулатора, както и от начина на оцветяване. Този регулатор ще остане черен дори да не го пазите на повърхността. Боята няма да падне защото всъщност няма такава.
Какво всъщност прави този регулатор черен?
P.V.D (Physical Vapour Deposition) - метод прилаган на метални повърхности, който значително увеличава устойчивостта на надраскване и прави метала много по-здрав. Процесът всъщност се основава на кондензация на изпарения на твърд материал върху повърхността на компонента. Този метод включва чисто физични процеси, като например висока температура и вакумно изпарение. Черното покритие не е обикновена боя, която ще се олющи с времето, а титаниев нитрид, който е устойчив на UV лъчите, 100% не токсичен, не получава корозия, има много нисък коефициент на триене и малки магнитни функции (причината да бъде използван от американските военни части).
Без значение дали го използвате за любителски или технически гмуркания с този регулатор ще се чувствате комфортно и сигурно.