Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

НОВИНИ

2017-11-21

Спечелила престижната награда за дизайн за REDDOT AWARD 2016
Нова ...виж повече

2017-11-21

Преди по-малко от един месец на световният водолазен пазар беше представен ...виж повече

Водолазна спасителна бутилка EXTRAIR 0,5 л - Sano

Производител : c4
Тегло : 0.000 кг.

Цена: 749.00 лв..

Брой:
Описание :

Водолазна спасителна бутилка Sano EXTRAIR 0,5 л
Водолазната спасителна бутилка Extrair е, независим резервен източник на въздух за извънредни ситуации. Extrair е компактна, лека и лесена за носене; и може да спаси вашият живот, когато се нуждаете от въздух, за да се върнете на повърхността. Тази спасителна система не е предназначена само за водолази, тя се използва успешно в много страни за усигуряване на хора занимаващи се с екстремни спортове, като рафинг, пещерно дело и всякакви други случаи, когато подаването на въздух може да бъде компрометирано. Тази система се използва успешно от много каскадьорски екипи в света.
Extrair доставя аварийно въздух, който позволява на водолаза да достигне зоната на повърхността в случаи на извънредни ситуации. Нека си го кажем направо, много неща могат да се объркат при водолазната екипировка, оставяйки водолаза с висок риск от критична ситуация. Extrair е последната възможност за спасяване на човешкия живот. Изключително лесна за използване, просто поставете монщука в устата си, както при нормален водолазен регулатор и вдишваите въздуха, който ви подава системата. Не е необходимо да отваряте никакви допълнителни кранове. Системата Extrair е винаги готова за използване, когато ви потрябва.
Тя работи по следния начин: това е половин литрова бутилка с мини-регулатор, интегрирана система от първа степен и втора степен с монщук, която работи при поискване. Дишането се случва точно като с нормален водолазен регулатор и може да се улесни с почистващия ( Purge ) бутон. Зарежда се изключително лесно от нормална водолазна бутилка, постредством включеният в комплекта адаптор. Зареждането отнема 60 секунди, като налягането може да се следи във всеки един момент посредством интегрираният към адаптора контролен манометър.
Комплекта включва:
Алуминиева бутилка с вместимост 0,5 литра
Интегрирана първа и втора степен
Интегриран контролен манометър
Адаптор за бързо пълнене от водолазна бутилка, снабден с интегриран контролен манометър
Ремъци за удобен монтаж при носене
Спасителната система Extrair e снабдена с CE европейски сертификат за качство