Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

Втора степен Aura - Halcyon

Производител : Halcyon
Тегло : 0.500 кг.

Цена: 280.00 лв..

Брой:
Описание :

 

Втората степен на Halcyon Aura осигурява прост компактен дизайн , който прави дишането под вода напълно естествено. Тази втора степен доставя въздух по един много гладък и нежен начин. Auraвърви с единично устройство за регулиране и предварителна зададена настройка, която подхожда на най-често срещаните водолазни ситуации.  Тези функции я правят добър избор и за резервен регулатор.  Идеална е за водолази, които искат опростен и готов за гмуркане регулатор. Чест избор е при обучение и отдаване под наем. Класически  регулатор с downstreamклапан , разполага с впечатляващи постижения в областта на безопасността и често се приема като изключително надеждна конструкция. Част от причините на които се дължи неговата надежност са  наличието на клапан който се отваря в същата посока като на входящия въздушен поток, а пружина противодейства на силата на входящия въздух.При този дизайн е препоръчително да се поема малко въздух за да се преодолее напрежението и отваряне на винтила. Това налягане се регулира в фабриката и позволява лесно дишане и безпроблемна работа. Вашият оторизиран сервизен техник на Halcyonможе да извърши всички желани от вас настройки.  Air Control Vane (ACV) предлага допълнително регулиране на подавания въздух. ACV използва вакуумна технология за намаляване на усилията при вдишване и увеличаване на удобството. Това ниво на усъвършенстване е на разположение при всички втори степени на Halcyon. ACV в положение "гмуркане" дава мощна подкрепа при вдишване докато ACV в позиция Halcyon помага за предотвратяване на свободният поток от въздух, това може да бъде полезно на повърхността, при гмуркане в течения или когато  Aura се използва като резервен регулатор.

Комфортния мундщук е стандартен при всяка втора степен, той предотвратява умората на челюстта и раздразненията на устата. Този дълготраен мундщук изисква само минимално усилие да се държи удобно на мястото. В комбинация със свободата на движение на главата, предоставена от дългия шланг на Halcyon, ще се насладите на гмуркания свободни от умора на челюстта .