Ние използваме основни сесийни "бисквитки", които осигуряват функционалността на сайта плюс "бисквитки" от Google, които ни помагат да подобрим нашите услуги с цел по-добро обслужване.Повече Тук

Вход
Здравейте,
Количката е празна!
МЕНЮ

ВОДОЛАЗНО ОБУЧЕНИЕ

Втора степен Halo - Halcyon

Производител : Halcyon
Тегло : 0.500 кг.

Цена: 550.00 лв..

Брой:
Описание :

 

Дишането под вода трябва да бъде като дишането на сушата естествено и  това  е едното от нещата което разделя вторите степени на Halcyonот нашите съперници. Колкото по скоро усетите плавното, oбилно доставяне на въздух от втората степен на Halcyonвие ще разберете, че сте направили правилният избор. Нашите висококачествени втори степени осигуряват регулируем контрол за перфектно изпълнение при дишане. Втората степен на Halcyon– HALOпредлага непоколебима надеждност и невероятно изпълнение. Двата метода на регулиране при вдишване я правят правилния избор.

Балансиран клапан предлага невероятно плавно вдишване във всякакви условия. Дизайна компенсира силата на въздуха навлизащ от първата степен, позволявайки намаляване на напрежението в пружината и свежда до минимум съпротивлението при вдишване.  Първите степени на Halcyonса балансирани така че Haloе идеална за употреба с H-75P или H-50D.

Регулируем контрол при вдишване чрез копче намалявава усилието при дишане. Това позволява дори на най-взискателните водолази чрез финна настройка да променят дебита на въздух. Междувременно нашана втора степен Auraразполага с предварително зададени настройки за вдишване, които отговарят на най често срещаните условия при гмуркане и може да се коригира само от оторизиран дилър на Halcyon.

AirControlVane(ACV) предлага допълнително регулиране на подавания въздух. ACV използва вакуумна технология за намаляване на усилията при вдишване и увеличаване на удобството. Това ниво на усъвършенстване е на разположение при всички втори степени на Halcyon. ACVв положение "гмуркане" дава мощна подкрепа при вдишване докато ACV в позиция Halcyonпомага за предотвратяване на свободният поток от въздух, това може да бъде полезно на повърхността, при гмуркане в течения или когато  Halo се използва като резервен регулатор.

Комфортния мундщук е стандартен при всяка втора степен, той предотвратява умората на челюстта и раздразненията на устата. Този дълготраен мундщук изисква само минимално усилие да се държи удобно на мястото. В комбинация със свободата на движение на главата, предоставена от дългия шланг на Halcyon, ще се насладите на гмуркания свободни от умора на челюстта .